Események I Events

Vajon mi hat ránk, amikor meghozzuk a döntéseinket? Lehet-e egyáltalán évtizedes lelki terheket feldolgozni? Izgalmas kérdésekről gondolkodhattunk együtt a 22. Győri Könyvszalon látogatóival.

Október 2-8. között idén is sor került az Országos Könyvtári Napokra. A 17 éves hagyományra visszatekintő Országos Könyvtári Napok a hazai könyvtári rendszer összehangolt működésének kiemelt értéke, a könyvtáros szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozata.

Hatalmas örömömre újabb rendezvényen mutatkozhattam be az olvasó közönségnek, mégpedig a térség meghatározó szakmai és kulturális fórumán. Ugyanis a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2023. szeptember 28. és október 1. között rendezte meg a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, melynek helyszíne a Millenáris volt.

Az év egyik legfontosabb irodalmi eseményén, a 94. Könyvhéten mutathattam be legújabb regényemet, amely "….a Dög – Egy döntés hálójában" címmel jelent meg június elején.

Június tizedikén, szombaton 14:00 órától a Vígadó-tér színpadán beszélgettünk fél órán át Kemény Andrással, a Papírusz Book kiadó tulajdonosával, valamint Hatos Niki kulturális...