Morzsák az élet tortájából MAGAZIN

AZ INDULÁS...

A szokásos munkareggelink egyikén történt. Nikivel akkor épp a Twenty sixet térképeztük fel. Foglalkoznunk kellene az Instával! Ezzel zártuk az egy hónappal korábbi megbeszélésünket. Erre gondoltam, miközben a reggelire vártunk. És akkor eszembe jutott valami. Te Niki, olyan lapozható forma kellene, mondtam. Jó, majd agyalok rajta, hangzott a válasz. Ebben a pillanatban érkezett meg a pincér és a Reggeli. Nem éppen villás, hanem olyan nagykanalas. Figyelmünket lekötötte a kalóriák számolása, majd a sokkoló eredmény tudatában az étel szupergyors elfogyasztása. Nem tértünk vissza a témára.

Két napja postaládámban üzenet és sok-sok kép várt. A magazinod, írta mellé Niki. A végén pedig ott volt a szokásos kérdés: na, mit gondolsz?

Így született meg ez a magazin. Régi álmom vált valóra. Gondolatok, hírek, érdekességek lesznek benne, úgy is mondhatnánk, morzsák innen-onnan. Ez lesz a címe is: Morzsák az élet tortájából!

Először oldalanként olvashatod, aztán havonta magazinná fűzzük és feltesszük virtuális újságos standunkra.


Kedves Olvasó! Ha utazol vagy otthon vagy, ha unatkozol és szórakozásra vágysz, esetleg nem akarod századszorra is megnézni ugyanazt a filmet és van néhány perced, jusson eszedbe a magazinom. Látogass el virtuális újságos standunkba. A polcra egymás után fognak felkerülni a lapszámok. Bármikor belelapozhatsz és közben zenét is hallgathatsz.

Apropó! Zene. Amikor írok, zenét hallgatok. És a kedvenceimet javasolni fogom. Nem kötelező, csak ajánlott. Ablakok ezek abba a zenei világba, ahol én jól érzem magam. Kukkants be, ha tetszik, élvezd, ha nem, sebaj, jön a következő ajánlat.

Indulásnak például Scott Joplin Original Rag című műve. Vidám kis zene. Olyan jókedvre hangoló. Mondjuk Gautier Capucon csellóművész előadásában, vagy jobb szeretnéd a klasszikus változatot zongorán, magával a szerzővel? Szuper mind a kettő!

És ha már ezt elolvastad, kérlek kalandozz tovább a weblapomon. Találsz novellákat, olvashatsz a könyveimről, hallgathatsz riportokat. Mindezt megteheted otthon, bármikor, ráadásul egyetlen fillérbe se kerül. 

Most búcsúzom, de hamarosan visszatérek.
És a kérdés: na, mit gondolsz? Írd meg, ezzel segítőnkké válsz!
És ahová írhatod:  üzenetként itt  a weblapomon illetve a facebook írói oldalamon.
Visszavárlak!

Szeretettel: Krisztina