Lepketánc Zoé könyve bemutató az Írók boltjában

2020.10.13

  sajnos a Covid miatt

"csak" online,
de jó hangulatban.

Figyelem, mindjárt

kezdünk

öt, négy, három, kettő, egy...


2019 december 31-én azt kívántuk, hittük és vártuk, hogy egy szebb, boldogabb, eredményekben bővelkedő esztendő vár ránk. Ám a 2020-as esztendő mindenkit meglepett. Elszabadult egy láthatatlan ellenség, egy vírus, valami, amiről nem tudunk semmit, vagy alig valamit, ami talán igaz, de hinni akarjuk, hogy minél gyorsabban megszabadulhassunk ettől a rémülettől. Mert félünk és még összejönni se lehet, hogy legalább együtt könnyebb legyen.

Tavasszal elmaradt a könyvünnep, aztán a könyvhét. Megtartjuk szeptemberben, biztattuk magunkat. Aztán el-maradt szeptemberben is, mert a Covid-19 nem tűnt el. Akkor megtartjuk a könyvbemutatókat online..... és 2020.10.13-án 17 órakor zárt ajtók mögött megkezdődött első könyvem bemutatója. A kiadóm, Kemény András és én ültünk az asztalnál, szemben a kamerával. Én a könyvek, a hely mágikus hatása miatt meghatódottan, András sokkal rutinosabban. Ő kérdezett és válaszoltam. És mintha minden könyv egy-egy arc lenne, hirtelen megtelt élettel a galéria. A Lepke pedig valóban táncra kelhetett, hiszen a könyvbemutatóról készült videó néhány nap alatt 2.8 E nézettséget ért el. 

Vírus szülte megoldás. A vírus elvette a személyes találkozás élményét, Az Írók Boltja pedig felhasználva a technika adta lehetőséget, megteremtette, hogy az írók és kiadók bemutathassák könyveiket az Olvasóknak.

Köszönet érte, mint ahogy köszönet a kirakat látványáért, mely Szabó Líviát dicséri. 

Már csak néhány hét és véget ér a 2020-s esztendő! De előtte, novemberben, megjelenik a Zoé könyve folytatása, "Lepketánc 2 Múltban vagy jövőben" címmel és "A Varjú ikrek története" Hogyan fognak bemutatkozni? Az már biztos, hogy a járvány miatt maradnak, sőt egyre szigorúbbá válnak a korlátozások. Ezért, ha mód van rá, ismét online találkozással jelentkezünk. Rutinosan mondom tehát, hogy ismét online.

De én ott vagyok a könyvek minden sorában.
Aki olvassa, találkozhat velem "személyesen" is. 

Szeretettel:

Illés Krisztina


a fényképeket Hatos Niki készítette